DOBAR GLAS :: NOVOST ZA TVRTKE

OCJENA MJESECA
Što je to ocjena mjeseca?

Novost za tvrtke


 NOVOST ZA TVRTKE


Shodno ideji vodilji da stvorimo platformu za razmjenu iskustava o poslovanju hrvatskih poslovnih subjekata, a koja nas je vodila prilikom pokretanja portala dobarglas.com, sretni smo što Vam danas možemo najaviti nove mogućnosti u radu našeg i Vašeg portala.

Do sada su na portalu dobarglas.com posjetitelji mogli ocjenjivati poslovnost hrvatskih tvrtki. Nažalost, na taj je način moglo doći i do jednostranog prikaza ocjenjenog poslovnog odnosa. Kako svaka medalja ima dvije strane, tako je poželjno "čuti" i drugu stranu, a to su ocjenjene hrvatske tvrtke. Tek kad posjetitelji pročitaju mišljenje i komentare obiju strana, naš će portal u potpunosti ispuniti svoju namjenu. A to je pružanje kvalitetnih i potpunih ocjena poslovnosti hrvatskih poslovnih subjekata.

Od danas se hrvatske tvrtke mogu aktivno uključiti u stvaranje ocjene svoje poslovnosti na način da na ocjene i komentare posjetitelja mogu dati svoje mišljenje. Ova je usluga za sve trenutno ocjenjene i nove poslovne subjekte BESPLATNA, a ukoliko ste zainteresirani da i Vaša tvrtka iskoristi ovu pogodnost, javite nam se na info@dobarglas.com ili kliknite ovdje.
  
 Ideja :: Uvjeti korištenja :: Kontakt